Thursday, April 23, 2015

#4 Brewferm Kriek



Neljas pruul läheb naistele, kui ta üldse kuhugi läheb, sest OG 1030 ei olnud teps mitte see mis pidanuks olema (virret tuli 12 l), ilmselt mingi väärakas komplekt. Lisaks kiirkäärimine 2 päeva?! Will see..
 
Et midagi põnevat oleks, keevitasin üle topeltkoguse pruulimissuhkrut karboniseerimiseks, eesmärgiga tihedamat mulli saada. Olen seda ise saanud punsus tehtuna ja maitses ülihästi, vaatame mis sellest asjast tuleb.
Nunnu
Ilmselt oligi mingi kala selle komplektiga ja midagi head sest ei tulnud, vb suvel palavaga aitab äkki ära imeda? Kirsi liksiga segamini andis sellise snaapzi, et hoia mütsi kinni. Veel proovin liha marineerida, aga maha igal juhul ei kalla.. :)

Kokku: 11 liitrit
Arvutuslik ABV: 2,8 %
OG: 1030, 27° C juures
FG: 1010, 24° C juures
Kääritamine: 5-7.04.2015, 23-27° C 2 päeva
Maitsehumaldamine: -
Pudelisse: 7.04.2015
Laagerdunud: alates 23.04.2015
Liitri hind: 5,2 €/l




No comments:

Post a Comment