
Et midagi põnevat oleks, keevitasin üle topeltkoguse pruulimissuhkrut karboniseerimiseks, eesmärgiga tihedamat mulli saada. Olen seda ise saanud punsus tehtuna ja maitses ülihästi, vaatame mis sellest asjast tuleb.
Nunnu |
Ilmselt oligi mingi kala selle komplektiga ja midagi head sest ei tulnud, vb suvel palavaga aitab äkki ära imeda? Kirsi liksiga segamini andis sellise snaapzi, et hoia mütsi kinni. Veel proovin liha marineerida, aga maha igal juhul ei kalla.. :)
Kokku: 11 liitrit
Arvutuslik ABV: 2,8 %OG: 1030, 27° C juures
FG: 1010, 24° C juures
Kääritamine: 5-7.04.2015, 23-27° C 2 päeva
Maitsehumaldamine: -
Pudelisse: 7.04.2015
Laagerdunud: alates 23.04.2015
Liitri hind: 5,2 €/l
Maitsehumaldamine: -
Pudelisse: 7.04.2015
Laagerdunud: alates 23.04.2015
Liitri hind: 5,2 €/l
No comments:
Post a Comment